Sunday, October 19, 2008

jag har blod

Allt jag har kvar finns under finskjortan min. Och på små papperstussar i soporna. Blod är tjockare än vatten, och tur är väl det, det hade runnit rysligt fort annars. Igår ursäktade jag mitt blodkladdande med att jag är väääldigt inne på vampyrer (och särskilt taggad på en vampyrrulle som snart har premiär!) men sanningen är att mina näsväggar börjar rasa som kulisser i en kass B-rulle på tema splatter. Orsak: Det här med att snyta sig har flera negativa aspekter kring sig. Fem gånger näsblod på bara en dag. Det ni. Stod ut med eländet gjorde jag tack vara att min blivande fru försåg mig med sju sorters (vegan)apa, två sorters kaka och hett grönt chai med ingefära. Håll tassarna borta. Damen är MIN!

3 comments:

Martina Lindberg said...

Åh, jag blir så glad.

Anna said...

krya på sig vännen! Jag hoppas ju på att få skaka rumpa med dig på lördag iklädda cirkustemat till tänderna!

undrar också din åsikt om Kate Nash
om du inte hört henne så tipsar jag hennes Pumpkin soup, bästa receptet på pumpasoppa jag hört på länge ;)

Och jag kan nog haka dig nån dag och prova på capoeira, det vore roligt :) men det känns lite onödigt att betala för en kurs nu när jag flyttar om mer eller mindre en månad :)

Kramen!

f said...

Tjo bre, håller med om att "blod-låten" är ruskigt bra.. Jag kan trösta dig med att förkylningar drabbar alla, i alla delar av världen. Jag har själv varit sänkt ett tag, men reser mig gång på gång och besegrar snoret, säker på att du kommer göra detsamma snart.