Saturday, January 26, 2008

blandade karameller

Polish med populärkulturell referens - I got the hots for a seriemördare

Lägger en orimlig summa pengar på nagellack, med tanke på att jag tydligen misslyckats med att lämna studieförsäkran i tid också denna termin (jag tror alltid att nu, nu har jag gjort rätt, men inte fasen) och således inte fått kontot tankat med nya fräscha stålars redo att uppgradera min livskvalité. Men jag orkar inte bry mig om att vara sparsam och duktig just denna fredag. Jag behöver krejsifärger som terapi mot den åkomma som i folkmun brukar benämnas "januari". Hejpa.

Sände fredagsradjo med Lena, smygpremiär för humorprogrammet hÄlg, som avhandlar livets väsentligheter och trivialiteter på norrländska. Jag går under pseudonymen Margareta-Birgitta (men ni kan säg Maggan-Biggan), min partner in crime kallar sig Inga-Lill (å det är int nå krusiduller med det). Nästa vecka är ramen bredare och redaktionen dubbelt så stor. Häng med vetja.

Senare ikväll blir det blandade karameller. Jag ikläder mig ytterligare ett pseudonym, DJ Sockerkompis, och battlar pop i skivbåset med DJ Jugend. Klubb 102 - alla ska få! Jag väntar på kvällen, dricker svart svart kaffe, spelar musik osympatiskt högt och känner mig ögonblicksnostalgisk. Det är en bra känsla.

5 comments:

Louisa Erika said...

Detta måste höras! Kan man komma åt det "via webben"?

mackanpersson said...

Maggan-biggan! Jag visste inte att du är DJ!? fasen att man bor så långt bort, annars hade det varit mitt hängställe nummer ett!

mackanpersson said...

hörru föresten, Wildbirds & Peacedrums spelar i gbg nästa lördag!!! you should come!!

Mackanpersson said...

just ja! KOOP spelar den 6 Mars, visst älskar du också KOOP?

elli said...

Louisa: klar man kan! Checka www.umeastudentradio.se och klicka på Lyssna här!-ikonen. Måste spelas i spelare som stödjer .ogg, så skaffa plugins eller ladda ned "vlc media player" i förväg... :) Mer instruktioner på hemsidan...

mackan: alla älskar KOOP :)