Monday, April 06, 2009

blondinbella naken!

Jag, baron anton och mördarbruden eva söker en fjärde dude eller dudette som vill bo med oss i det eminenta kollektivet Sputnik på Ålidhem i Umeå. Vi har en femma med stort vardagsrum, rymligt kök och schysst balkong. Krukväxter finns det gott om. Mat delar vi systerligt och broderligt, bland annat genom att megashoppa bulkvaror via grossist. Veganer är vi allihopa, tofu är vår religion. Obey the tofu! OBEEEY! (Obs: Vi tolererar ingen form av illerjakt i vår lägenhet.)

Vi söker dig som är social, trevlig och funkar bra i arbetslag. Du ska kunna gå mycket mycket tyst. Håriga armar är inget krav men en fördel. Du som lyckas se ett sammanhang i den här texten är inte bara välkommen att söka utan förmodligen helt rätt person att bo med oss. Ditt rum blir ledigt från och med sista maj, välkommen hit. Note: tisdagsalkoholister och brukare av illegala substanser undanbedes vänligt men bestämt.

Om oss:
Hippiehataren Baron Anton Edeblom är en utmärkt falafeltillverkare med krispig yta. Inuti är han mjukare än tio jättemjuka gosedjur. Kollektivstatus: second äldste.

Mördarebruden Evas stora passioner är bävrar och fotografering. För övrigt borde hon ha glasögon oftare, eftersom hon ser ball ut i glasögon. Eva pratar fint, för hon är från Piteå. Kollektivstatus: newbie.

Jag är saltarn-arn-arn Elenor som strösslar flingsalt på allt som passerar smaklökarna och är löjligt fascinerad sånt som blinkar i fina färger. Kollektivstatus: äldste. Obeeey!

PS. Vi har en stor tv oxh ett Xbox. Det du.

PS2. Tipsa allt och alla du känner. Särskilt dinosarier.

2 comments:

August said...

Efter att ha kört på alla kriterierna (jag har osedvanligt ohåriga armar) bor jag nog kvar i Uppsala ett tag till.

Anonymous said...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu