Monday, November 10, 2008

det blev mest punk, hårt skoningslöst och tungt

Marty säger att vi ska gå till Scharinska. Jag säger att jag isåfall måste ha en rutig flanellskjorta för att känna mig hemma bland alla tatuerade rockers. Så att jag smälter in. Jag blir lånad en "lesbisk lila rutig bondeskjorta" och jag känner frid i sinnet på väg till skarre. Jag som inte precis är stöpt i the shape of punk, blir tagen på sängen av hur stört jävla bra Invasionen är. Efter bara två låtar stissar det rejält i kroppen och jag tänker att de redan nu har bräckt av hela förra helgens Popup-festival. Små spelningar där en kan stå nära nog att känna svettdropparna vina - det är grejen. Nyfrälst och öppensinnad får jag låna en lunta t(I)NC-plattor. Invasionens debut finns liksom inte ute än. Och ja, för de som inte har feta pop- och Ny våg-kollen: Invasionen och t(I)NC är alltså samma banduppsättning dårå, bara på olika språk. Och Invasionen är ett nytt påfund. Ja. Googla resten vetja.

(Sen spelar Randy också, det är de som är huvudakten, men eftersom de enligt min mycket subjektiva mening inte var en tiodel så intressanta får de bara en tiondel så mycket utrymme här. Gäsp.)

6 comments:

Bjoerling said...

...Och invasionen är tio gånger mer intressanta än t(i)nc, om du frågar mig. :)

Martina Lindberg said...

Invasionen o Lost Patrol Band =samma banduppsättning. (I)NC äre andra ;)

.elli said...

jaaaa... jag erkänner, jag orkade inte googla själv dårå... :) och yess, Invasionen vinner över t(i)nc också, OCH över Lost Patrol band. sådeså!!

nu: att rätta eller att inte rätta i sitt blogginlägg, det är frågan...

Martina Lindberg said...

T(i)NC VINNER!! Vänta så skall jag fräsla in dig i alla b-sidor! you will be frälst! :D

Bjoerling said...

Japp, OCH över Lost Patrol.

*Emma* said...

Välkommen